Rubriek Interview op MamaBudget.nl

Rubriek Interview op MamaBudget.nl

Het lijkt me onwijs leuk om op deze blog (ondernemende) mama’s te interviewen. Misschien ben ik gewoon te nieuwsgierig. En ik houd er ook van om te leren van anderen. Dus wil je mee doen? Mag ik je interviewen? Oké, fijn dat je mee wil doen aan een interview voor MamaBudget.nl, een blog over persoonlijke financiën.

Ik hoop zo ook andere vrouwen te inspireren om na te denken over hun geld en om aan hun doelen te werken. Ik vind het zelf altijd leuk en leerzaam om verhalen van anderen te lezen. MamaBudget.nl moet o.a. een platform worden van mooie verhalen over geld.

Huishoudelijke mededelingen

  • Typen of inspreken: Je mag onder de vragen je antwoord typen, je mag ook een voicenote sturen of een video opnemen.
  • Beeldmateriaal: Ik ontvang graag wat kwalitatief goede foto’s van je – en de naam van de fotograaf. Wil je dat liever niet, omdat je anoniem* wil blijven? Dat is ook goed! *Ik verander dan ook je naam!
  • Personalia: Zou je kort iets over jezelf willen schrijven? Wie ben je? Wat vind je belangrijk in het leven? Waar kunnen we je volgen op sociale media?
  • Geld: Als het voor jou goed voelt, voel je dan vrij om gewoon de cijfers te benoemen.

Interview: en nu, eindelijk de 5 vragen op een rij

Voordat je de vragen gaat lezen en beantwoorden, is het fijn als je je even voorstelt. Geef even een korte pitch van wie je bent, in welke fase van je leven je bent, waar je woont (dit zijn slechts voorbeelden). En nu, op naar de vragen!

  1. Hoe verdien jij jouw geld?
  2. Waar geef je veel geld aan uit? En, waarom?
  3. Waar bespaar je op, en hoe?
  4. Van welke aankoop heb je nog steeds spijt? Of wat zou je ‘met de kennis van nu’ niet hebben gekocht?
  5. Wat is jouw beste investering tot nu toe?

Tot slot – ja, dit is de bonusvraag – welke gouden geld tip geef je door aan je kid(s)?

Dat zijn de vragen die ik graag beantwoord zie. Stuur je me een berichtje, dan kunnen we het e.e.a. inplannen. Stuur via het contactformulier een berichtje.

Nogmaals, dit mag allemaal ook anoniem!