NIEUW TV-programma over super bespaarders

NIEUW TV-programma over super bespaarders

Ik zag een oproep in de Facebook groep RUM voorbij komen over super bespaarders en ik moest die met jullie delen! Op mijn website is iedereen welkom, ik houd van diversiteit en ik zou dat graag in de media terug willen zien. Dus behoor je niet tot de homogene groep in Nederland, reageer dan vooral. Goed, hieronder staat op de oproep!

Voor een nieuw tv-programma komt Pien graag in contact met super bespaarders. Bespaar jij niet per se uit financiële noodzaak, maar omdat het een sport is en ben jij er door de jaren heen heel goed en creatief in geworden? Pien heeft het dus niet over mensen die gewoon goed budgetteren, maar die echt ver gaan in het besparen.

Super bespaarders gewoonten (voorbeelen)

Is een theezakje voor jou niet goed voor 1 kopje, maar voor minstens 10? Weet jij altijd op de meest creatieve manier koopjes te vinden? Gebruik jij je badwater voor het hele gezin, gewoon omdat het kan? Pien zoekt dus mensen die niet zouden hoeven besparen, maar hier tóch een levensstijl van gemaakt hebben.

Denk jij degene te zijn die Pien zoekt? Stuur dan een mailtje naar pien.devisser@skyhightv.nl of app de redactie op via dit nummer 06-49241199. (SkyhighTV maakt jaarlijks vele televisieprogramma’s, zoals Over mijn Lijk, Een Huis Vol, Au Pairs, De Slimste Mens en vele andere).

En, mocht je je hebben opgegeven, laat het dan even weten via het contactformulier. Ik ben gewoon een beetje nieuwsgierig en zo kan ik voor je meeduimen (is toch gratis!).