Welkom op Mama Budget

Welkom op Mama Budget

Welkom op de blog van Mama Budget waar ik mijn ervaring en nieuwsgierigheid deel over besparen en verdienen. Aan de ene kant houd ik van besparen. Als je minder geld uitgeeft aan minder belangrijke zaken dan houd je meer over voor dingen of zaken die je wel relevant vindt.

Als je nou in Nederland, België of Spanje woont… overal kun je besparen. Tegenwoordig kun je ook overal werken. Volg deze blog als je meer tips wil over je persoonlijke financiën. Ik wil het over uitgaven en inkomsten hebben. Met een budget werken is leuk als je een doel hebt. En wat dat doel is, bepaal je zelf natuurlijk.

Mama Budget

Ik ben zelf moeder en blog graag voor andere (aanstaande) moeders die meer willen besparen en verdienen. Hoor je niet tot die doelgroep? Niet getreurd, je mag gerust de blogs e.d. lezen. Wil je meer over mij te weten komen, lees dan deze pagina over mij.

Groetjes,

Naomi | Moeder | Vrouw van … | Tekstschrijver | Ondernemer | Oprichter van Ellen Mae

Wil je me een berichtje sturen? Dat kan via het contactformulier.

Pssst, schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mama Budget. Ik probeer 1 keer per maand een berichtje met waardevolle info uit te sturen. Wel doen hoor.