Printable budget weekmenu

Printable budget weekmenu

Handige planner voor maaltijden

Ben je op zoek naar een budget weekmenu? Ik heb gemerkt dat we soms zo druk kunnen zijn met van alles en nog wat. We vergeten dan de meest basale dingen in het leven. Bijvoorbeeld dat we elke dag wel een hoofdmaaltijd moeten hebben.

Een weekmenu is een uitkomst als we toch zo druk zijn en tijd plus geld willen besparen.

Waar gaat het fout?

Wat doen we? We halen veel te gehaast en op het laatste moment boodschappen op een lege maag. Of we bestellen eten, omdat zo iemand anders voor ons kookt. Het goedkoopste is om zelf te koken zonder de maaltijdboxen.

Het is mogelijk om een goedkoop of budget weekmenu samen te stellen!

Lees ook de blog Budgetvriendelijk weekmenu // Wat eten wij vandaag?

Hoe kan het anders?

Als je slim boodschappen haalt, kun je met een strak budget thuis heerlijk eten. Wat verder vaak ontbreekt, is inspiratie of een goed plan. Besteed maximaal 1 keer per week aan boodschappen. Haal alles in huis om elke avond gezond te eten.

Lees de blog 10 budgettips voor de boodschappen

Budget Weekmenu planner

Heb je meer sturing nodig om een goedkoop weekmenu voor je gezin te verzinnen? Download dan mijn printable. Zo blijf je binnen het budget en geniet van je heerlijk eten. Er volgt binnenkort een blog over boodschappen. Hier lees je bespaartips in de keuken (ook erg handig om door te nemen).

Aan de hand van die blog heb ik namelijk een printable menu opgesteld. Zoals ik eerder schreef, kun je best twee dagen achter elkaar hetzelfde eten. Daar is niet mis mee, ook al klinkt het woord ‘kliekjes’ niet bepaald hip.

Even je eten opwarmen, scheelt veel tijd en energie. Je hoeft niet weer een nieuwe maaltijd te verzinnen, je staat minder lang in de keuken en je hoeft je oven en/of kookplaat niet aan te zetten.

Vind je twee dagen hetzelfde eten echt niet leuk? Vries het dan in, en maak er op een ander moment gebruik van. Als je het over een week of twee eet, haal het wel op tijd uit de vriezer, zodat het al flink ontdooit voordat je het opwarmt.

Downloaden, gratis!

Ik hoop dat je de printable weekmenu goed kunt gebruiken. Ik wilde het verkopen voor 0,99 euro, maar ik heb het nu gratis en voor niets beschikbaar gesteld. Laat even via een berichtje weten of er iets anders moet. Ik hoor het graag!

Maak ook gebruik van het Voedingscentrum, het voedingscentrum is er ook voor jou.

0 reacties op “Printable budget weekmenu