Gratis workshops & leuke ontmoetingen

Gratis workshops & leuke ontmoetingen

Eerder schreef ik al dat ik ambassadeur ben geworden van IT’s July. Ik schreef dat je samen met een ander gezin leuke activiteiten kunt ondernemen. Het hoeven geen dure activiteiten te zijn, de ontmoeting staat centraal. In de blog ‘Leuke budget gezinsactiviteiten voor elk seizoen‘ staan budget tips. Ken je IT’s July? Dan kun je doorscrollen naar de info over reizen als gezin en/of gratis workshop.

Wat is IT’s July?

IT’s July verbindt gezinnen met elkaar. Wanneer je je inschrijft als gezin, kun je andere gezinnen leren kennen. Er kunnen allerlei redenen zijn dat het niet is gelukt om als gezin vriendschappen te sluiten. Misschien ben je net verhuisd of zijn jullie gewoon toe aan nieuwe mensen aan je leven. IT’s July maakt dit proces van connecten makkelijk én leuker. IT’s July wordt gezien als de “matchmaking” app voor gezinnen.

Het is gratis. Het is belangrijk dat je je naam en locatie invult (bijvoorbeeld, Nederland, Amsterdam). Ook moet je de leeftijden van je kids invullen voor de perfecte match. Je kunt samen naar een speeltuin, of samen een wandeling maken in een natuurpark.

Travel, reizen als gezin

IT’s July is ook handig wanneer je gaat reizen. Je leert via het platform op je reisbestemming andere gezinnen kennen. Dat kunnen andere reizigers zijn, maar ook gezinnen die het fijn vinden om de beste lokale pareltjes zoals kindvriendelijke restaurants en speelplekken met je te delen.

Als je dit interessant vindt, geef je hier dan gratis op via en leer als gezin andere families op je reisbestemming kennen 

Gratis workshops

Heb je geen behoefte aan ontmoetingen, maar wil je wel online én gratis workshops volgen? Dan moet je je hier opgeven. Op 22 november ’22 staat er een weer een interessante live event gepland. Hieronder vind je meer info! Let op, elke maand is er een workshop (IT’s July Talks). Deze webinars worden niet opgenomen. De onderwerpen gaan allemaal over het gezin, denk aan werk-privébalans, opvoedtechnieken, ouderschap etc.

Speciaal voor moeders

IT’S July heeft weer een nieuw online en live workshop over moederschuldgevoel #momguilt. Als moeders kunnen we soms ons zo overrompeld voelen door alles wat we moeten regelen en willen doen. Het valt niet mee om alle ballen in de lucht te houden. En als het niet lukt, voelen we ons schuldig. En dat schuldgevoel schaamte brengt ons in een neerwaartse spiraal. Hoe ga je om de mentale last die dat geeft?

Jessica Tariq geeft tijdens deze workshop tips en manieren hoe hiermee om te gaan. Je weet na de workshop hoe je deze uitdagingen aangaat en welke routines je moet implementeren in je dagelijks leven.

Geef je gratis op voor deze workshop van 22 november a.s. via deze link: https://bit.ly/3zKyNsN. De workshop is allemaal in het Engels.